Μαρινίδου Βούλα

Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος Ιατρός, στην Κομοτηνή

Η Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος

Βούλα Μαρινίδου στην Κομοτηνή,

διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό σε ακαδημαϊκή γνώση, σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνική δράση. Είναι Γυναίκα Ιατρός και Δραστήρια, Σύζυγος και Μητέρα 2 νέων επιστημόνων. 

Marinidou_047

25 χρόνια τώρα απολαμβάνω την απόλυτη εμπιστοσύνη όσων επιλέγουν να με επισκεφθούν για πλήρεις εξετάσεις και έγκυρα αποτελέσματα. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω χτίσει δυνατές σχέσεις ζωής με τους ασθενείς, αφού νιώθουν ασφάλεια και αναγνωρίζουν το γνήσιο ενδιαφέρον μου.

Μαρινίδου Βούλα Μικροβιολόγος

Ακαδημαϊκή Κατάρτιση

Εκπαίδευση

1983-1990:

Εισαγωγή και φοίτηση στην Ιατρική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τα πρώτα τρία χρόνια φοίτησης στην Ιατρική Σχολή Α.Π. Θεσσαλονίκης παρακολούθησε Προπαιδευτική Χειρουργική και Προπαιδευτική Παθολογία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Αποφοίτηση από το ΔΠΘ με βαθμό Πτυχίου Λίαν Καλώς.

1991-1992:

Αγροτική Ιατρός στις Σάτρες και στο Κέντρο Υγείας Εχίνου του Ν. Ξάνθης. Κατά την διάρκεια της θητείας της εργάστηκε επίσης ως Ελεγκτής Ιατρός του Δημοσίου στην Νομαρχία Ξάνθης.

1992-1994:

Έναρξη Ειδίκευσης στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο Γ.Ν. Κομοτηνής ‘’Σισμανόγλειο’.

1994-1997:

Συνέχιση και ολοκλήρωση της ειδίκευσης στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, από όπου και έλαβε τον τίτλο της Ειδικότητάς της ως Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος Ιατρός.

Marinidou_066

Έναρξη λειτουργίας του ιδιόκτητου Μικροβιολογικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου στην Κομοτηνή.

Σε έναν χώρο 130 τ.μ. στον 2ο όροφο κτιρίου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με τμήματα Βιοχημικού, Μικροβιολογικού, Ανοσολογικού, Ορμονολογικού, Αλλεργιολογικού, Προγεννητικού Ελέγχου, Υπογονιμότητας , Καρκινικών Δεικτών , Καλλιεργειών κλπ. 

Ο εργαστηριακός εξοπλισμός κάνει αναλύσεις και δίνει αποτελέσματα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, είναι υψηλής ευαισθησίας, επαναληψιμότητας και ακρίβειας.

Το εργαστήριο είναι στελεχωμένο με οχτώ άτομα προσωπικό, εκ των οποίων οι δύο είναι πτυχιούχοι ΤΕΙ.

Επιλέγει να συνεργάζεται με αξιόπιστους επιστήμονες, έγκριτους ιατρούς και επώνυμους προμηθευτές. 

Συνεχής Μετεκπαίδευση

Συνέδρια

Η εκπαίδευσή της παραμένει συνεχής μέσω εξειδικευμένης κατάρτισης σε επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια και workshops του εξωτερικού.

Βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων σχετικά με το κλάδο της. Επιπλέον, επισκέπτεται συστηματικά και αλληλεπιδρά σε επιστημονικά  συνέδρια, όπου παρουσιάζονται οι πληρέστερες νέες μελέτες.

Βούλα Μαρινίδου Μικροβιολόγος

Μαρινίδου Βούλα Μικροβιολόγος Κομοτηνή

Εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση υψηλού επιπέδου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δουλειά της κας Μαρινίδου να ξεχωρίζει. Δεν αρκεί όμως ένα πλούσιο βιογραφικό για να καταστήσει έναν επαγγελματία επιτυχημένο. Οι αξίες , η κουλτούρα και η ηθική που διέπουν τα βήματά του, τον κάνουν να διαπρέπει. Η κα Μαρινίδου υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια το επάγγελμά της με αξίες όπως: 

Εργαστήριο Κομοτηνή